Usein kysytyt kysymykset

 

K: Mitä Twitch-kumppanuus tarkoittaa? Miten se eroaa Twitchin Affiliate-käyttäjyydestä?


Twitch-kumppanuus on tarkoitettu menestyville sisällöntekijöille, jotka suhtautuvat lähetyksiin vakavasti, ovat jo koonneet itselleen huomattavan yleisön ja ovat valmiita siirtymään seuraavalle tasolle. Lähettäjät saavat kutsun Affiliate-käyttäjäksi automaattisesti, kun vaatimukset täyttyvät, mutta jos lähettäjä haluaa osallistua Twitch-kumppaniohjelmaan, hänen tulee hakea ohjelmaan ja tulla valituksi.

Napauta tätä, niin saat näkyviin kaavion, jossa esitellään Affiliate-käyttäjien ja kumppaneiden erot.

 
K: Jos saan Matka kumppaniksi ‑saavutuksen, hyväksytäänkö minut varmasti kumppaniksi?


Matka kumppaniksi ‑saavutus ei vielä takaa kumppanuutta. Lähettäjät, jotka suorittavat Matka kumppaniksi ‑saavutuksen, saavat käyttöönsä Saavutukset-sivulla painikkeen, jonka kautta voi hakea kumppanuutta, minkä lisäksi he pääsevät etusijalle hakukäsittelyssä.

 
K: Miten voin parantaa mahdollisuuksiani päästä kumppanuusohjelmaan?
  • Suorita Matka kumppaniksi ‑saavutus ja osoita, että pystyt täyttämään ehdot jatkuvasti.  
  • Pidä huoli siitä, että kanavallasi on jaettujen / raidien kautta saatujen katsojien lisäksi myös paljon aidosti omia katsojia.
  • Todista, että lähetyksilläsi on paljon katsojia/seuraajia muissa palveluissa ja/tai muilla alustoilla.


Jos haluat lisätietoja kumppanuusohjelmasta ja siitä, miten voit kasvattaa yhteisöäsi, käy Twitchin Tekijäkeskuksessa.

 

K: Onko minun ensin päästävä Affiliate-käyttäjäksi, ennen kuin voin pyrkiä kumppaniksi?


Affiliate-käyttäjyys ei ole pakollinen vaatimus ennen kumppaniksi hakemista, mutta sitä suositellaan vahvasti. Jos haluat lisätietoa Affiliate-ohjelmasta, napsauta tätä.  

 

K: Mistä tiedän, että hakemukseni on vastaanotettu?

Kun lähetät hakemuksesi, sivulle avautuu vahvistusruutu ja saat automaattisen sähköpostiviestin, jossa vahvistetaan hakemuksen saapuminen. Älä vastaa tähän sähköpostiviestiin, ennen kuin olet saanut virallisen vastauksen. Jos vastaat viestiin ennen virallista vastausta, hakemuksesi tipahtaa jonon hännille.

 

K: Kauanko kestää, ennen kuin hakemukseni käsitellään?

Koska jokainen hakemus käydään yksitellen läpi, vastauksen saaminen meiltä voi kestää 2–4 viikkoa. Niille, jotka ovat suorittaneet Matka kumppaniksi ‑saavutuksen, vastataan 7 arkipäivän kuluessa.

 

K: Voinko hakea kumppanuutta suorittamatta Matka kumppaniksi ‑saavutusta?


Hakemustasi voidaan käsitellä myös muiden tekijöiden pohjalta. Tällaisia tekijöitä voivat olla esimerkiksi huomattava määrä seuraajia muissa palveluissa ja/tai muilla alustoilla. Jos olet kerännyt suuren yleisön muissa palveluissa (kuten YouTubessa tai Twitterissä) ja haluaisit pyrkiä kumppaniksi live-lähetyskykyjesi pohjalta, lähetä hakemus täältä. Huomaa, että suuri seuraajamäärä muissa palveluissa ei vielä takaa kumppaniksi pääsemistä.

 

K: Voiko laatu- tai siirtokoodiasetuksia saada ilman Twitch-kumppanuutta?


Kyllä. Muutkin kuin kumppanien kanavat voivat saada käyttöönsä laatu- tai siirtokoodiasetuksia, jos kapasiteettia on vapaana. Muiden kuin kumppanien kanavien joukossa Affiliate-käyttäjien kanavat pääsevät etusijalle muihin kanaviin verrattuna.

 

K: Paljonko Twitch-kumppaneita on?

 

Aktiivisia lähettäjiä on yli 2 miljoonaa, ja näistä noin 27 000 on kumppaneita.