Често задавани въпроси

 

В: Какво е Партньорство в Twitch? С какво се различава от Сътрудници в Twitch?


Партньорството в Twitch е за най-ефективните създатели, които излъчват сериозно, създали са значителна аудитория и са готови да преминат на следващото ниво. За разлика от Сътрудниците, които биват поканени автоматично, след като покрият критериите, за да се присъедините към Партньорска програма на Twitch трябва да кандидатствате и да бъдете избрани.

Кликнете тук , за да видите диаграма, която сравнява разликите между Сътрудници и Партньори.

 
В: Дали завършването на Пътя към Партньорско постижение ще гарантира приемане в партньорство?


Завършването на Пътя към Партньорско постижение не е гаранция за партньорство. Стриймърите, които изпълнят Пътя към Партньорско постижение, ще отключат бутон, чрез който да кандидатстват за партньорство от страницата с постижения, като техните заявления ще бъдат разгледани приоритетно.

 
В: Какво мога да направя, за да увелича шансовете си за приемане в партньорската програма?
  • Завършете Пътя към Партньорско постижение като демонстрирате способността си да постигате тези критерии постоянно  
  • Имайте умерено съотношение на зрители, които ви гледат доброволно и хостнати/зрители нашественици
  • Покажете голяма зрителска аудитория/последователи от други услуги и платформи


За да научите повече за партньорската програма и какво можете да направите, за да изградите общността си, посетете Обучителния лагер за стриймъри на Twitch

 

В: Трябва ли първо да съм Сътрудник, за да мога да кандидатствам за партньорство?


Макар че да станете Сътрудник не е задължително, за да кандидатствате за партньорство, е силно препоръчително. Кликнете тук, за да научите повече за Програмата за сътрудници.  

 

В: Как ще разбера, че заявлението ми е получено?

Когато подадете вашето заявление ще видите потвърдителен екран на страницата и ще получите автоматичен имейл, потвърждаващ заявлението ви. Моля, не отговаряйте на този имейл, докато не получите официален отговор. Отговорът на този имейл, преди да сте получили отзив, ще премести заявлението ви на края на опашката.

 

В: Колко време отнема да се обработи заявлението ми?

Тъй като отделяме време, за да прегледаме всяка кандидатура поотделно, може да отнеме до 2-4 седмици, преди да се свържем с Вас. Тези, които са завършили Пътя към Партньорско постижение, могат да очакват отговор в рамките на 7 работни дни.

 

В: Мога ли да кандидатствам за партньорство, без да съм завършил Пътя към Партньорско постижение?


Кандидатурата ви може да бъде разгледана на базата на други фактори, като това да имате значителни последователи в други услуги и/или платформи. Ако сте изградили голяма аудитория в други услуги, като YouTube или Twitter, и бихте искали да го вземем предвид за развиването на потенциала ви за излъчване на живо, моля, кандидатствайте тук. Моля, имайте предвид, че многото последователи в други услуги не гарантират партньорство.

 

В: Възможно ли е да получа опции за качество/транскодове без партньорство с Twitch?


Да. Непартньорските канали могат да получават опции за качество/транскодове, ако има свободен капацитет. Сред непартньорските канали тези на Сътрудници ще имат по-висок приоритет.

 

В:  Колко са партньорите на Twitch?

 

От над 2 милиона активни излъчващи играчи около 27 000 са партньори.