Gyakran ismételt kérdések

 

K.: Mi az a Twitch-partnerprogram? Miben különbözik a Twitch érdekeltségi programjától?


A Twitch partnerprogramjában olyan kiváló tartalomkészítők vehetnek részt, akik elhivatottak a közvetítéssel kapcsolatban, jelentős méretű közönséget építettek fel, és készen állnak arra, hogy magasabb szintre lépjenek. Az érdekelteket automatikusan meghívjuk az érdekeltségi programba, amint teljesítik a követelményeket, azonban a Twitch partnerprogramjához jelentkezés után, a kiválasztási folyamaton keresztül csatlakozhatsz.

Az érdekeltek és a partnerek közötti különbséget ábrázoló diagram megtekintéséhez kattints ide.

 
K.: Az Út a Partner státuszhoz eredmény teljesítése garancia arra, hogy csatlakozhatok a partnerprogramhoz?


Az Út a Partner státuszhoz eredmény teljesítése nem garancia a partneri státusz elérésére. Azok a közvetítők, akik teljesítik az Út a Partner státuszhoz eredményt, az Eredmények oldalon feloldanak egy partneri jelentkezés gombot, és elsőbbségi elbírálásban részesülnek.

 
K.: Mivel növelhetem a partnerprogramba való bejutásom esélyeit?
  • Teljesítsd az Út a Partner státuszhoz eredményt, közben pedig bizonyítsd, hogy folyamatosan képes vagy megfelelni az eredmény eléréséhez szükséges elvárásoknak.  
  • Győződj meg róla, hogy saját nézőid és a hosztolásból/raidelésből szerzett nézők száma között ne legyen túl nagy eltérés
  • Tegyél szert jelentős számú nézőre/követőre más szolgáltatásokon és/vagy felületeken


Ha szeretnél többet megtudni a partnerprogramról és arról, hogy hogyan építheted ki közösségedet, keresd fel a Twitch Alkotótáborát.

 

K.: Először érdekelti státuszt kell szereznem ahhoz, hogy jelentkezhessek a partnerprogramba?


Az érdekelti státusz megszerzése nem alapkövetelmény a partnerségi programba való jelentkezéshez, azonban határozottan javasoljuk. Kattints ide, ha további információt szeretnél az érdekeltségi programról.  

 

K.: Honnan tudom, hogy a jelentkezésem megérkezett?

A jelentkezésed beküldése után az oldalon egy megerősítő üzenet jelenik meg, illetve egy automatikus e-mailben is tájékoztatunk jelentkezésed elküldéséről. Kérjük, ne válaszolj erre az e-mailre, amíg nem érkezik meg a hivatalos válaszunk. Ha a válasz megérkezése előtt válaszolsz az e-mailre, akkor jelentkezésed a sor végére kerül.

 

K.: Meddig tart a jelentkezésem feldolgozása?


Mivel minden jelentkezést egyedileg bírálunk el, akár 2–4 hét is eltelhet, mire visszajelzést kapsz tőlünk. Azok, akik teljesítették az Út a Partner státuszhoz eredményt, 7 munkanapon belül számíthatnak válaszra.

 

K.: Jelentkezhetek a partnerprogramra, ha nem teljesítettem az Út a Partner státuszhoz eredményt?


Jelentkezésedet más szempontok is indokolhatják, például az egyéb szolgáltatásokban és/vagy felületeken szerzett jelentős méretű közönség. Ha más felületeken, például a YouTube-on vagy a Twitteren már nagy közönséggel rendelkezel, és szeretnél belevágni az élő közvetítésekbe is, akkor itt jelentkezhetsz. Ne feledd, hogy a más felületeken szerzett nagy közönség önmagában nem garantálja a partnerré válást.

 

K.: Twitch-partnerség nélkül van mód rá, hogy elérjem a minőségi beállításokat/transzkódokat?


Igen. A partnerként nem regisztrált csatornák is kaphatnak transzkódokat/minőségi beállításokat, ha van elérhető mennyiség. A partnerként nem regisztrált csatornák közül az érdekeltek csatornái elsőbbséget élveznek a nem érdekelti csatornákkal szemben.

 

K.: Hány Twitch-partner van összesen?

 

Több mint kétmillió aktív közvetítőnk közül körülbelül 27 000-en partnerek.