Ofte stillede spørgsmål

 

Sp: Hvad er Twitch-partnerskab? Hvordan adskiller det sig fra at være Twitch-affiliate?


Twitch-partnerskaber er for de bedst ydende skabere, der er seriøse om at streame, har opbygget et betragteligt publikum og er klar til at gå skridtet videre. I modsætning til affiliates, hvor du bliver inviteret automatisk, når du opfylder kravene, skal du ansøge og blive udvalgt for at komme med i Twitch-partnerskabsprogrammet.

Tryk her for at se en tabel, der sammenligner forskellene på affiliates og partnere.

 
Sp: Er man garanteret partnerskab, hvis man gennemfører vejen til partner-bedriften?


Man er ikke garanteret partnerskab, fordi man gennemfører vejen til partner-bedriften. Streamere, der gennemfører vejen til partner-bedriften, låser op for en knap, hvor man kan ansøge om partnerskab på bedrifter-siden, og bliver prioriteret, når ansøgningerne skal gennemgås.

 
Spørgsmål: Hvad kan jeg gøre for at øge mine chancer for at blive accepteret i partnerskabsprogrammet?
  • Gennemfør vejen til partner-bedriften, og vis, at du kan opfylde kriterierne konsekvent. 
  • Hav et sundt forhold mellem organiske seere over for værts-/raid-seere
  • Fremvis en stor seerskare eller et stort følge på andre tjenester og/eller platforme


Du kan få mere at vide om partnerskabsprogrammet og om, hvad du kan gøre for at opbygge dit fællesskab, ved at besøge Twitchs skaberskole.

 

Sp: Skal jeg være affiliate, før jeg kan ansøge om partnerskab?


Du behøver ikke at blive affiliate, før du ansøger om partnerskab, men det er stærkt anbefalet. Tryk her for at få mere at vide om affiliate-programmet. 

 

Sp: Hvordan ved jeg, om min ansøgning er modtaget?

Når du indsender din ansøgning, får du en bekræftelse på siden og en automatisk mail, der bekræfter din ansøgning. Vær venlig ikke at svare på den e-mail, før du har fået et officielt svar. Hvis du svarer på den e-mail, før du får et svar, bliver din ansøgning sat bagest i køen.

 

Sp: Hvor lang tid tager det at behandle min ansøgning?


Eftersom vi tager os tid til at gennemse hver eneste ansøgning individuelt, kan der gå op til 2-4 uger, før du hører fra os. De, der har gennemført vejen til partner-bedriften, kan forvente et svar inden for 7 hverdage.

 

Sp: Kan jeg ansøge om partnerskab uden at gennemføre vejen til partner-bedriften?


Din ansøgning vil blive vurderet ud fra en række faktorer, f.eks. et stort følge på andre tjenester eller platforme. Hvis du har etableret et stort publikum på andre tjenester som YouTube eller Twitter og gerne vil have dit livestreaming-potentiale vurderet, kan du ansøge her. Bemærk venligst, at et stort følge på andre tjenester ikke garanterer partnerskab.

 

Sp: Er det muligt at få kvalitets-/konverterings-muligheder uden et Twitch-partnerskab`?


Ja. Ikke-partnerkanaler kan få justeret kvalitet og konverteret, når der er ledig kapacitet. Blandt ikke-partnerkanaler får affiliate-kanaler højere prioritet end kanaler, der ikke er affiliate.

 

Sp: Hvor mange Twitch-partnere er der?

 

Ud af mere end 2 millioner aktive broadcastere er der omkring 27.000 partnere.