Συχνές ερωτήσεις

 

Ε: Τι είναι οι Συνεργάτες στο Twitch; Σε τι διαφέρουν από τα Συνεργαζόμενα μέλη στο Twitch;


Το πρόγραμμα Συνεργατών του Twitch απευθύνεται σε κορυφαίους δημιουργούς που ασχολούνται σοβαρά με τις μεταδόσεις, έχουν ήδη αποκτήσει ένα σημαντικό σε μέγεθος κοινό και είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο. Σε αντίθεση με τα Συνεργαζόμενα μέλη, όπου προσκαλείσαι αυτόματα όταν πληροίς τις προϋποθέσεις, πρέπει να υποβάλεις αίτηση και να έχεις επιλεγεί προκειμένου να συμμετάσχεις στο πρόγραμμα Συνεργατών του Twitch.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις ένα γράφημα που συγκρίνει τις διαφορές μεταξύ Συνεργαζόμενων μελών και Συνεργατών.

 
Ε: Η ολοκλήρωση της Πορείας για Συνεργασία εγγυάται την αποδοχή μου ως Συνεργάτη;


Η ολοκλήρωση της Πορείας για Συνεργασία δεν εγγυάται την αποδοχή σου στο Πρόγραμμα συνεργατών. Οι streamer που ολοκληρώνουν την Πορεία για να γίνουν Συνεργάτες θα ξεκλειδώσουν ένα κουμπί για να υποβάλουν αίτηση για συνεργασία από τη σελίδα Επιτεύγματα και η αίτησή τους θα εξεταστεί κατά προτεραιότητα.

 
Ε: Τι μπορώ να κάνω για να αυξήσω τις πιθανότητες να γίνω δεκτός στο πρόγραμμα Συνεργατών;
  • Ολοκλήρωσε την Πορεία για να γίνεις συνεργάτης, για να αποδειχθεί ξεκάθαρα η δυνατότητά σου να πληροίς αυτά τα κριτήρια με συνέπεια.  
  • Απόκτησε μια υγιή αναλογία βασικών θεατών έναντι φιλοξενούμενων θεατών/θεατών στους οποίους κάνεις επιδρομή
  • Απόδειξε ότι έχεις μεγάλη θέαση/ακολούθηση από άλλες υπηρεσίες ή/και πλατφόρμες


Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα Συνεργατών και τι μπορείς να κάνεις για να χτίσεις την κοινότητά σου, πήγαινε στο Κέντρο Δημιουργών του Twitch.

 

Ε: Χρειάζεται να γίνω πρώτα Συνεργαζόμενο μέλος για να υποβάλλω αίτηση για Συνεργάτης;


Ενώ το να γίνεις Συνεργαζόμενο μέλος δεν είναι απαραίτητο για να υποβάλεις αίτηση για Συνεργάτης, συνιστάται θερμά. Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα Συνεργαζόμενων μελών.  

 

Ε: Πώς μπορώ να ξέρω ότι έχετε λάβει την αίτησή μου;

Όταν υποβάλεις την αίτησή σου, θα δεις μια οθόνη επιβεβαίωσης στη σελίδα και θα λάβεις ένα αυτοματοποιημένο email που επιβεβαιώνει την υποβολή της αίτησής σου. Μην απαντήσεις σε αυτό το email έως ότου λάβεις επίσημη απάντηση. Εάν απαντήσεις στο email πριν λάβεις απάντηση, η αίτησή σου θα προωθηθεί στο τέλος της ουράς.

 

Ε: Πόσος χρόνο θα χρειαστεί για την επεξεργασία της αίτησής μου;


Δεδομένου ότι εξετάζουμε κάθε αίτηση μεμονωμένα, μπορεί να χρειαστούν έως και 2-4 εβδομάδες έως ότου λάβετε νέα μας. Όσοι έχουν ολοκληρώσει την Πορεία για να γίνουν συνεργάτες μπορούν να περιμένουν απάντηση εντός 7 εργάσιμων ημερών.

 

Ε: Μπορώ να υποβάλω αίτηση για Συνεργασία χωρίς να ολοκληρώσω την Πορεία για να γίνω συνεργάτης;


Η αίτησή σου μπορεί να εξεταστεί με βάση κι άλλους παράγοντες, όπως να υπάρχει σημαντική παρακολούθηση σε άλλες υπηρεσίες ή/και πλατφόρμες. Εάν έχεις δημιουργήσει ένα μεγάλο κοινό σε άλλες υπηρεσίες όπως το YouTube ή το Twitter και θα ήθελες να σε λάβουμε υπόψη για τη δυνατότητά σου να κάνεις live streaming, υπόβαλε μια αίτηση εδώ. Σημείωσε ότι εάν έχεις μεγάλη ακολούθηση σε άλλες υπηρεσίες, αυτό δεν σου εξασφαλίζει την ιδιότητα Συνεργάτη.

 

Ε: Είναι δυνατό να έχω επιλογές για την ποιότητα/τις μετατροπές χωρίς Συνεργασία Twitch;


Ναι. Τα μη συνεργαζόμενα κανάλια μπορούν να λάβουν επιλογές ποιότητας/μετατροπών, αν υπάρχει διαθέσιμη δυνατότητα. Μεταξύ μη συνεργαζόμενων καναλιών, τα Συνεργαζόμενα κανάλια θα λάβουν μεγαλύτερη προτεραιότητα σε σχέση με τα μη Συνεργαζόμενα κανάλια.

 

Ε:  Πόσοι Συνεργάτες Twitch υπάρχουν;

 

Από τους 2+ εκατομμύρια ενεργούς broadcaster, περίπου 27.000 είναι Συνεργάτες.