Vanlige spørsmål

 

SP: Hva er Twitch-partnerskap? Hva er det som skiller en partner fra en affiliate?


Twitch-partnerskap er for innholdsleverandører på øverste nivå som tar strømming på alvor, allerede har bygget opp et stort publikum og er klare til å heve strømmingen til neste nivå. Til forskjell fra affiliates, som man blir tilbudt om å bli i samme øyeblikk som man tilfredsstiller kravene, må du søke og bli utvalgt for å bli med i Twitch' partnerprogram.

Klikk her for å få opp en tabell som sammenlikner affiliates og partnere.

 
SP: Er man garantert status som partner hvis man fullfører prestasjonen Veien til partner?


Selv om du fullfører prestasjonen Veien til partner, er det ikke sikkert at du vil bli tatt opp som partner. Strømmere som fullfører Veien til partner, låser opp en knapp de kan trykke på for å søke om partnerskap fra prestasjonssiden, og de blir prioritert i søknadskøen.

 
SP: Hva kan jeg gjøre for å øke sjansene for å bli tatt med i partner-programmet?
  • Fullfør Veien til partner-prestasjonen, og demonstrer at du kan opprettholde kravene på konsekvent basis.  
  • Ha en bra blanding av organiske seere og raid/vert-seere.
  • Vis at du har mange følgere på andre plattformer.


Hvis du vil vite mer om partnerprogrammet og hva du kan gjøre for å bygge opp nettfellesskapet ditt, kan du gå til Twitch Creator Camp.

 

SP: Må jeg bli affiliate før jeg søker om partnerskap?


Selv om det ikke er et krav at du er affiliate for å søke om partnerskap, er det anbefalt. Klikk her for å få vite mer om affiliate-programmet. 

 

SP: Hvordan vet jeg om søknaden min er mottatt?

Når du sender en søknad, ser du en bekreftelsesskjerm på siden, og du får en automatisk e-postmelding som bekrefter at søknaden er mottatt. Ikke svar på denne e-posten før du har fått et offisielt svar. Hvis du svarer på e-posten før du har fått svar, blir søknaden din lagt underst i bunken.

 

SP: Hvor lang tid tar det å behandle søknaden min?


Fordi vi tar tid til å evaluere alle søknader individuelt, kan det ta opptil 2 til 4 uker før du hører fra oss. Alle som har fullført prestasjonen Veien til partner, kan forvente et svar innen 7 virkedager.

 

SP: Kan jeg søke om partnerskap uten å fullføre Veien til partner-prestasjonen?


Søknaden din kan vurderes basert på andre faktorer, som at du har mange følgere på andre tjenester eller plattformer. Hvis du har etablert et stort publikum på andre tjenester, som YouTube eller Twitter, og har lyst til å bli vurdert for potensialet ditt for direktesendinger, kan du søke her. Vær oppmerksom på at å ha mange følgere på andre tjenester ikke garanterer opptak i partnerprogrammet.

 

SP: Er det mulig å få transkoder / alternativer for videokvalitet uten å være Twitch-partner?


Ja. Kanaler som ikke er partnere kan få dette hvis det er tilgjengelig kapasitet. Affiliate-kanaler blir høyere prioritert enn kanaler på lavere nivå.

 

SP: Hvor mange Twitch-partnere finnes det?

 

Av de mer enn 2 millioner aktive strømmerne våre, er mer enn 27 000 partnere.