Întrebări frecvente

 

Î: Ce este parteneriatul Twitch? Prin ce este diferit față de asociații Twitch?


Parteneriatul Twitch este pentru creatorii de top care își iau în serios transmisiunile, care au deja un public numeros și care sunt pregătiți să treacă la următorul nivel. Spre deosebire de asociați, statut obținut automat la îndeplinirea criteriilor, trebuie să soliciți și să fii selectat pentru a te alătura Programului pentru Partenerii Twitch.

Fă clic aici pentru a vedea un tabel cu diferențele dintre asociați și parteneri.

 
Î: Finalizarea traseului pentru a deveni partener garantează acceptarea parteneriatului?


Finalizarea traseului pentru a deveni partener nu garantează parteneriatul. Emițătorii care finalizează traseul pentru a deveni partener vor debloca automat în pagina Realizări un buton prin care pot solicita parteneriatul și vor avea prioritate la analizarea cererii.

 
Î: Ce pot face ca să îmi sporesc șansele de a fi acceptat în programul pentru parteneri?
  • Finalizează traseul pentru a deveni partener și fă dovada capacității de a îndeplini aceste criterii în mod constant.  
  • Obține o proporție sănătoasă între vizualizatori organici și vizualizatori găzduiți/din raiduri
  • Demonstrează că ai un număr mare de vizualizatori/urmăritori de pe alte platforme și/sau servicii


Pentru a afla mai multe despre programul pentru parteneri și despre modul în care îți poți mări comunitatea, vizitează Tabăra creatorului Twitch.

 

Î: Trebuie să devin asociat înainte de a solicita parteneriatul?


Deși nu este obligatoriu să devii asociat pentru a solicita parteneriatul, este recomandabil. Clic aici pentru a afla mai multe despre programul pentru asociați. 

 

Î: Cum aflu dacă cererea mea a fost primită?

La trimiterea cererii, vei vedea un ecran de confirmare în pagină și vei primi un -email automat de confirmare a transmiterii. Nu răspunde la acest e-mail până la primirea unui răspuns oficial. Dacă răspunzi la e-mail înainte de primirea unui răspuns, vei trimite cererea ta la finalul listei.

 

Î: Cât durează procesarea cererii mele?


De vreme ce fiecare cerere este evaluată individual, primirea unui răspuns poate dura undeva între 2-4 săptămâni. Cei care au finalizat traseul pentru a deveni partener vor primi un răspuns în decursul a 7 zile lucrătoare.

 

Î: Pot solicita parteneriatul fără să finalizez traseul pentru a deveni partener?


Cererea ta va fi evaluată în funcție de alți factori, cum ar fi un număr semnificativ de urmăritori pe alte platforme și/sau servicii. Dacă ai dobândit un public numeros pe alte platforme ca YouTube sau Twitter și dorești să fii luat în considerare pentru potențialul tău de transmisiuni live, transmite cererea aici. Reține că un public larg pe alte platforme nu garantează parteneriatul.

 

Î: Este posibilă obținerea de opțiuni de calitate/transcoduri fără parteneriatul Twitch?


Da. Canalele care nu sunt partenere pot primi opțiuni de calitate/transcoduri dacă există capacitatea disponibilă. În cazul canalelor care nu sunt partenere, cele asociate vor avea prioritate în fața canalelor care nu sunt asociate.

 

Î: Câți parteneri Twitch sunt?

 

Din peste 2 milioane de emițători activi, aproximativ 27.000 sunt parteneri.