Älä jää katsojaksi – liity mukaan

Tervetuloa yhteisöön, jossa miljoonat ihmiset ja tuhannet mielenkiinnon kohteet törmäävät toisiinsa ja räjähtävät upeiksi videopelien, pop-kulttuurin ja keskustelujen ilotulitukseksi. Chatti on sisäänrakennettu jokaiseen lähetykseen, joten Twitchiä ei vain katsella: kaikki ovat osa esitystä. Olipa kyse klassisten televisio-ohjelmien maraton-esityksistä tai elektronisen urheilun turnauksista, sama sääntö pätee: jos pystyt kuvittelemaan jotakin, löydät siitä luultavasti live-lähetyksen Twitchissä juuri nyt.

Lähetä Twitchissä

card annemunition
card futureman
card manvsgame
card annemunition
card futureman
card manvsgame

Lähetä Twitchissä

Luo yhteisö

Tarjolla on etsimiseen tarkoitettuja työkaluja, joiden avulla katsojat löytävät sisältösi. Kaikki saavat siis tietää, mistä kanavasi löytyy, ja voivat liittyä matkaasi.

Kasvakaa yhdessä

Sinun ei tarvitse hoitaa kaikkea yksin! Lähettäjät ja katsojat rakentavat kanavan yhdessä ja luovat juuri sellaisen yhteisön kuin he itse haluavat.

Palkkio työstäsi

Twitch auttaa lähettäjiä ansaitsemaan. Affiliate-ohjelmasta on iloa, vaikka olisit vasta aloittamassa.

Aloita heti
Aloita heti

Lähetysten katsominen Twitchissä

Vuorovaikutus

Halusitpa sitten täyttää chattisi omilla live-kommenteillasi tai ihan vain rentoutua ja seurata muiden keskusteluja, kaikki sopii.

Tutustu

Tarjolla on monenlaisia keinoja, joiden avulla voit löytää juuri haluamasi kohteet – tai saatatpa löytää jotakin, jota et vielä tiennyt haluavasi.

Osallistu

Kun katselet, chattailet, tilaat, hurraat biteillä ja teet muita toimia, autat suosikkilähettäjiäsi saamaan palkintoja, tunnustusta – ja jopa rakkautta.

Aloita Aloita