Twitchin kumppanuusohjelma

Twitchin kumppanuusohjelma on tarkoitettu niille Affiliate-lähettäjille, jotka ovat omistautuneet lähettämiselle ja haluavat edetä seuraavalle tasolle. Twitch-kumppanit ovat sisällön luojia, jotka saattavat lähettää monenlaista sisältöä, kuten pelejä, musiikkia, puheohjelmia tai taidetta – tai melkeinpä mitä tahansa maan ja taivaan välillä. Jos tykkäät jakaa tekemisiäsi live-yhteisölle ja olet kerännyt paljon yleisöä Twitchissä tai muussa palvelussa, haluamme kuulla sinusta! Lisätietoja oman katsojakunnan kasvattamisesta on Twitchin tekijäkeskuksessa.
 

Twitch-kumppanina voit hyötyä esimerkiksi seuraavista eduista:
 

Kaupallistaminen:

 • Kanavatilaukset ja hymiöt: Twitch-kumppanit voivat ansaita hyväksymällä katsojiensa tilauksia. Tilausvaihtoehtoja ovat 4,99 $:n, 9,99 $:n ja 24,99 $:n tilaukset sekä maksuton Twitch Prime ‑tilaus. Kumppanit voivat myös avata käyttöönsä jopa 50 kanavahymiötä.
 • Bitit: Bitit ovat virtuaalista valuuttaa, jota katsojat voivat ostaa ja jonka avulla he voivat hurrata kanavallasi – eli tukea lähetyksiäsi Twitchistä poistumatta. Twitch antaa toimintaan osallistuville kumppaneille osuuden niistä tuloista, joita Twitch saa kumppanin kanavalla hurrauksiin käytetyistä biteistä – 1 sentin kustakin bitistä. Kumppanina voit myös mukauttaa hurraushymiöitä ja bittiansiomerkkejä.  
 • Mainokset: Kumppanit saavat osan tuloista, jotka liittyvät heidän kanavallaan esitettyihin mainoksiin. Kumppanit voivat päättää ohjauspaneelissaan, miten pitkiä mainoksia kesken lähetyksen näytetään ja kuinka usein.  

 

Erityisiä ominaisuuksia, jotka auttavat kasvattamaan kanavaa:

 • Kanavan mukautus:
 • VOD-ominaisuudet
  • Pidennetty VOD-säilytys: Kumppanien VOD-videoita säilytetään 60 päivää (Affiliate-käyttäjien VOD-videoita vain 14 päivää).
  • Uusinnat ja ensiesitykset: Kumppanit voivat lähettää aiempaa sisältöä uudelleen sekä esitellä uusia videoita yleisölleen.
 • Etuoikeutettu tuki: Twitch-kumppaneilla on käytettävissään erillinen tukiryhmä. Kun olet kirjautunut kumppanitilillesi, voit käydä kumppanien tukisivulla, niin saat vastauksen kumppanien tukiryhmältä 1–2 arkipäivän kuluessa.
 • Tiimit: Twitch-kumppanit voivat luoda oman lähetystiiminsä pyytämällä sellaista kumppanien tukisivun kautta.
 • Vain kumppaneille tarkoitetut mahdollisuudet: Kumppaneille saatetaan tarjota erityisiä mainostusmahdollisuuksia, kuten vaikkapa kumppaniesittelyjä, tapaamistilaisuuksia (Meet & Greet), kumppanipaneeleja ja lähetysalueita (Streamer Zones).  
 • Videoiden siirtokoodit: Kumppanit ovat aina etusijalla kanavien laatuasetusten suhteen. Laatuasetusten avulla katsojat voivat säätää katsomansa lähetyksen laatua ja varmistaa parhaan kokemuksen. Muiden kuin kumppaneiden kanavat saavat siirtokoodeja sen mukaan, paljonko kapasiteettia on käytettävissä, kun taas kumppaneiden kaikille lähetyksille on taattu siirtokoodit.
 • Lähetyksen viive: Kumppanit voivat viivästyttää lähetystään jopa 15 minuuttia, jotta kilpapelaamisessa ei pääse syntymään epäreiluja tilanteita.

 

Kuka voi osallistua?

Etsimme kumppaneita, jotka voivat toimia yhteisön roolimalleina ja jotka täyttävät seuraavat ehdot. Jos et vielä täytä näitä hakukriteerejä, sinun kannattaa harkita Affiliate-ohjelmaa, johon voi osallistua suorittamalla Matka Affiliate-käyttäjäksi -saavutuksen. Voit myös lukea lisätietoa Twitch-yleisön laajentamisesta tekijäkeskuksessa, joka on tärkein strategiaopas Twitchin saloihin.
 

Twitchin kumppanuusehdot

 • Suorita Matka kumppaniksi -saavutus tai osoita, että sinulla on suuri ja aktiivinen katsojakunta muissa palveluissa.
 • Kanavan sisältö noudattaa Twitchin yhteisöohjeita, käyttöehtoja ja DMCA-ohjeita.
 • Matka kumppaniksi ‑saavutuksen suorittaneiden lähettäjien tulee pystyä täyttämään saavutukseen liittyvät ehdot jatkuvasti.

Pidä mielessä, että jaettujen lähetysten, raidien, uusintojen, ensiesitysten ja etusivun kohokohtien katselijamääriä ei oteta huomioon kumppanuutta harkittaessa.

Lähettäjät, jotka suorittavat Matka kumppaniksi ‑saavutukset saavutusohjauspaneelissaan, saavat käyttöönsä painikkeen, jonka kautta voi hakea kumppanuutta ja päästä etusijalle hakukäsittelyssä.

Huomaa, että Matka kumppaniksi ‑saavutukset määrittelevät vähimmäistason, jota vaadimme potentiaalisilta kumppaneilta – saavutuksiin yltäminen ei vielä takaa kumppanuutta.