Programul pentru Parteneri Twitch

Programul pentru Parteneri Twitch se adresează celor dedicați redării în flux și care sunt pregătiți să treacă la nivelul superior celui de Asociat. Partenerii Twitch sunt creatori care redau în flux diverse conținuturi, de la jocuri, muzică, talk show-uri, artă până la cam tot ce-ți poate trece prin minte. Dacă îți place să împărtășești live ceea ce faci cu o comunitate și ți-ai atras un public mare pe Twitch sau pe alte platforme, contactează-ne! Dacă dorești să afli mai multe despre cum îți poți dezvolta canalul pe Twitch, vizitează Tabăra creatorului Twitch.
 

În calitate de Partener Twitch, vei avea acces la următoarele beneficii:
 

Valoare monetară:

 • Abonamente la canal și emoticoane: partenerii Twitch pot obține venituri acceptând abonarea vizualizatorilor. Variantele de abonament sunt: 4,99 $, 9,99 $, 24,99 $ sau abonamentul gratuit Twitch Prime. De asemenea, partenerii pot debloca până la 50 de emoticoane pentru canal.
 • Emoticoane animate: emoticoanele animate sunt bunuri virtuale pe care vizualizatorii le pot achiziționa pentru a încuraja pe canalul tău, permițându-le să te susțină fără a părăsi Twitch. Twitch le oferă partenerilor o cotă de 1% din veniturile obținute din vânzarea de emoticoane animate utilizate pentru încurajarea acestora. În calitate de partener, primești, de asemenea, emoticoane de încurajare și embleme personalizate.  
 • Reclame: partenerii câștigă o cotă din veniturile generate în urma oricărei reclame rulate pe canalul lor. Partenerii pot hotărî lungimea și frecvența reclamelor din timpul transmisiei prin intermediul tabloului de bord.  

 

Funcții speciale pentru a te ajuta să-ți dezvolți canalul:

 • Personalizarea canalului:
 • Caracteristici pentru videoclipurile la cerere
  • Stocare extinsă pentru videoclipurile la cerere: videoclipurile la cerere sunt stocate timp de 60 de zile pentru parteneri, față de doar 14 zile pentru asociați.
  • Transmisiuni preînregistrate și premiere: retransmiterea conținutului anterior și prezentarea de videoclipuri noi pentru publicul tău.
 • Asistență prioritară - partenerii Twitch au acces la o echipă de asistență dedicată. Vizitează Asistență parteneri în timp ce ești conectat la contul tău de partener și vei primi un răspuns în 1-2 zile lucrătoare.
 • Echipe - partenerii Twitch își pot crea propria echipă de redare în flux solicitând-o la Asistență parteneri.
 • Acces la oportunități doar pentru parteneri: partenerii vor fi luați în considerare pentru oportunități promoționale speciale, ca Prim-plan Partener, întâlniri, panouri pentru partener, zone pentru emițători și multe altele.  
 • Transcoduri video : partenerii vor avea acces prioritar permanent la opțiuni de calitate pentru canalul lor. Opțiunile de calitate le permit vizualizatorilor să selecteze calitatea la care doresc să urmărească o transmisiune, pentru o experiență optimă. În timp ce canalele celor care nu sunt parteneri au acces la transcoduri în funcție de capacitatea disponibilă, partenerilor li se garantează transcoduri la toate transmisiunile.
 • Întârziere transmisiune : partenerii pot întârzia transmisiunea cu până la 15 minute pentru a asigura corectitudinea în timpul jocului competitiv.

 

Cine se califică?

Căutăm parteneri care pot reprezenta modele pentru comunitate și care satisfac următoarele criterii. Dacă deocamdată nu îndeplinești aceste cerințe, ai putea lua în considerare Programul pentru Asociați, disponibil prin realizarea traseului pentru a deveni asociat. Poți afla mai multe despre cum te poți dezvolta pe Twitch prin Tabăra creatorului, ghidul tău strategic pentru tot ceea ce ține de Twitch.

Criterii pentru partenerii Twitch

Reține că audiența de la găzduire, raiduri, transmisiuni preînregistrate, premiere și pagina de pornire nu sunt luate în calcul pentru parteneriat.

Emițătorii care finalizează traseul pentru a deveni partener din secțiunea Realizări a tabloului de bord vor debloca un buton pentru a solicita statutul de partener, având prioritate la analizarea cererii.

Reține că listele cu realizări din traseul pentru a deveni partener reprezintă criteriile minime pe care le căutăm la potențialii parteneri, iar îndeplinirea acestora nu garantează parteneriatul.