Πρόγραμμα Συνεργατών Twitch

Το Πρόγραμμα Συνεργατών Twitch είναι για όσους δεσμεύονται να κάνουν μετάδοση ροής και είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα από το επίπεδο του Συνεργαζόμενου μέλους. Οι Συνεργάτες του Twitch είναι δημιουργοί που μεταδίδουν ποικίλο περιεχόμενο, από παιχνίδια, μουσική, talk shows, τέχνη μέχρι οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς. Εάν σου αρέσει να μοιράζεσαι ό,τι κάνεις με μια ζωντανή κοινότητα και έχεις δημιουργήσει ένα αρκετά μεγάλο κοινό που ενδιαφέρεται για το Twitch ή άλλες υπηρεσίες, θέλουμε να μας μιλήσεις! Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς μπορείς να αναπτύξεις το κανάλι σου στο Twitch, πήγαινε στο Κέντρο Δημιουργών του Twitch.
 

Ως Συνεργάτης του Twitch, θα έχεις πρόσβαση στα εξής προνόμια:
 

Δημιουργία εσόδων:

 • Συνδρομές καναλιού & emote: Οι Συνεργάτες του Twitch μπορούν να κερδίζουν έσοδα αποδεχόμενοι συνδρομές από τους θεατές τους. Οι επιλογές συνδρομής είναι: 4,99 $, 9,99 $, 24,99 $ ή η δωρεάν συνδρομή στο Prime Gaming. Οι συνεργάτες μπορούν επίσης να ξεκλειδώνουν emote έως και 50 καναλιών.
 • Bits: Τα Bits είναι ένα εικονικό αγαθό που μπορούν να αγοράζουν οι θεατές για να επευφημούν στο κανάλι σου, που τους επιτρέπουν να σε στηρίζουν χωρίς να εγκαταλείπεις το Twitch. Το Twitch παρέχει στους συμμετέχοντες Συνεργάτες ένα μέρος των εσόδων που λαμβάνουν από τα Bit, αξίας 1 λεπτού για κάθε Bit που χρησιμοποιείται για να τους επευφημήσουν. Ως Συνεργάτης, μπορείς επίσης να προσαρμόσεις τα Cheermote και τα σήματα Bit που διαθέτεις.  
 • Διαφημίσεις: Οι Συνεργάτες κερδίζουν ένα μερίδιο του εισοδήματος που έχει δημιουργηθεί από τις διαφημίσεις που αναπαράγονται στο κανάλι τους. Οι Συνεργάτες μπορούν να προσδιορίσουν τη διάρκεια και τη συχνότητα των διαφημίσεων εν μέσω προβολής μέσω του πίνακα εργαλείων.  

Ειδικές δυνατότητες που βοηθούν στην ανάπτυξη του καναλιού σου:

 • Προσαρμογή καναλιού:
 • Δυνατότητες VOD
  • Εκτεταμένη αποθήκευση VOD: Οι Συνεργάτες έχουν VOD αποθηκευμένα για 60 ημέρες αντί για 14 ημέρες που ισχύει για τα Συνεργαζόμενα μέλη.
  • Επαναλήψεις και Πρώτες μεταδόσεις: Μετάδωσε ξανά παλαιότερο περιεχόμενο και παρουσίασε νέα βίντεο στο κοινό σου.
 • Υποστήριξη κατά προτεραιότητα - Οι Συνεργάτες του Twitch έχουν πρόσβαση σε μια αποκλειστική ομάδα υποστήριξης. Πήγαινε στη Βοήθεια Συνεργατών αφού συνδεθείς στον λογαριασμό Συνεργατών σου και θα λάβεις μια απάντηση από την ομάδα Βοήθειας Συνεργατών σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.
 • Ομάδες - Οι Συνεργάτες του Twitch μπορούν να δημιουργούν τη δική τους ομάδα ροής ζητώντας μία μέσω της Βοήθειας Συνεργατών.
 • Πρόσβαση σε ευκαιρίες μόνο για Συνεργάτες: Οι Συνεργάτες θα λαμβάνονται υπόψη για ειδικές προωθητικές ευκαιρίες όπως spotlight συνεργατών, Meet & Greets, πάνελ συνεργατών, ζώνες streamer, και άλλα.  
 • Μετατροπές βίντεο: Οι Συνεργάτες έχουν πάντα πρόσβαση κατά προτεραιότητα σε επιλογές ποιότητας για το κανάλι τους. Οι επιλογές ποιότητας επιτρέπουν στους θεατές να προσαρμόζουν την ποιότητα στην οποία προβάλουν μια μετάδοση για την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Ενώ τα μη συνεργαζόμενα κανάλια λαμβάνουν μετατροπές ανάλογα με το μέγεθος της διαθέσιμης δυνατότητάς τους, οι Συνεργάτες εγγυώνται μετατροπές για όλες τις μεταδόσεις.
 • Καθυστέρηση μετάδοσης: Οι συνεργάτες μπορούν να καθυστερήσουν τη μετάδοσή σου για έως 15 λεπτά, ώστε να διασφαλίσεις πως τα ανταγωνιστικά παιχνίδια θα διεξαχθούν δίκαια.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις εγγραφής;

Αναζητούμε Συνεργάτες που μπορούν να ενεργούν ως πρότυπα για την κοινότητα και συμμορφώνονται με τα παρακάτω κριτήρια. Εάν αυτήν τη στιγμή δεν πληροίς αυτές τις προδιαγραφές, μπορείς να εξετάσεις το ενδεχόμενο του προγράμματος Συνεργαζόμενων μελών, που μπορεί να ληφθεί μέσω της Πορείας για να γίνεις Συνεργαζόμενο μέλος. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για το πώς μπορείς να αναπτυχθείς στο Twitch μέσω του Κέντρου Δημιουργών, τον οδηγό στρατηγικής για ό,τι αφορά το Twitch.
 

Κριτήρια Συνεργατών του Twitch

Please note that viewership from hosts, raids, Reruns, Premieres, Front Page spotlight, and Subscriber Streams does not count towards Partnership consideration.

Οι streamer που ολοκληρώνουν την Πορεία για να γίνουν Συνεργάτες στον πίνακα εργαλείων επιτευγμάτων θα ξεκλειδώσουν ένα κουμπί για να υποβάλουν αίτηση για Συνεργάτες και να λάβει η αίτησή τους προτεραιότητα.

Σημείωσε ότι αυτά τα Επιτεύγματα για την Πορεία για να γίνεις συνεργάτης παραθέτουν τα ελάχιστα κριτήρια που αναζητούμε στους δυνητικούς Συνεργάτες και η κάλυψή τους δεν εγγυάται τη Συνεργασία.