Twitch-partnerprogram

Twitch' partnerprogram er laget for strømmere som gir jernet og er klare til å ta steget opp fra affiliate-status. Twitch-partnere er innholdsleverandører som strømmer forskjellige typer innhold, fra spill, musikk, talkshow og kunst til bortimot alt du kan tenke deg. Hvis du liker å dele det du gjør med seerne og har opparbeidet deg et større, engasjert nettfellesskap på Twitch eller andre tjenester, vil vi gjerne høre fra deg! Hvis du vil vite mer om hvordan du kan få kanalen din til å vokse på Twitch, kan du gå til Twitch Creator Camp.
 

Som Twitch-partner har du tilgang til følgende fordeler:
 

Inntekter:

 • Kanalabonnementer og uttrykksikoner: Twitch-partnere kan tjene penger ved å ha seere som abonnerer på kanalen sin. Abonnementsalternativene er: $4,99, $9,99, $24,99 eller et gratis Twitch Prime-abonnement. Partnere kan også låse opp opptil 50 kanaluttrykksikoner.
 • Bits: Bits er en virtuell valuta seerne kan bruke til cheering på kanalen, så de kan støtte deg uten å forlate Twitch. Twitch gir partnere som er med på dette programmet, en del av inntektene Twitch får fra bits, tilsvarende 1 cent per bit som brukes til cheering. Som partner kan du også tilpasse cheermotes og bit-merker.  
 • Reklame: Partnere får en del av inntektene fra reklamer som avspilles på kanalen deres. Partnere kan avgjøre lengden og frekvensen på reklamer i sendingene fra kontrollpanelet

 

Spesialfunksjoner for å få kanalen til å vokse:

 • Kanaltilpasning:
 • Funksjoner for tidligere sendinger
  • Utvidet lagring av tidligere sendinger: Partnere kan lagre videoer i 60 dager, mot affiliates' 14 dager.
  • Repriser og premierer: Send tidligere innhold på nytt, og vis nye videoer for seerne dine.
 • Prioritert støtte - Twitch-partnere har tilgang til et eget støtteteam. Gå til partnerhjelp mens du er logget inn med partnerkontoen din, så skal du få svar fra partnerhjelpeteamet i løpet av 1 til 2 virkedager.
 • Team - Twitch-partnere kan lage sine egne strømmingsteam ved å opprette et via partnerhjelp.
 • Tilgang til muligheter kun for partnere: Partnere blir vurdert for spesielle promomuligheter som Partner Spotlights, Meet & Greets, Partner Panels, Streamer Zones, og annet.  
 • Video-transkoder: Partnere har alltid førsteprioritet til kvalitetsalternativer for kanalen sin. På denne måten kan seerne justere kvaliteten på en sending de ser på, for å få en best mulig opplevelse. Mens kanaler som ikke er partnere får transkoder som er avhengige av hvor mye kapasitet som er tilgjengelig, er partnere garantert transkoder for alle sendingene sine.
 • Sendingsforsinkelse: Partnere kan forsinke sendingen sin med opptil 15 minutter for å sikre at alt blir rettferdig under konkurransespill.

 

Hvem er kvalifisert?

Vi er ute etter partnere som er gode forbilder for nettfellesskapet og tilfredsstiller følgende kriterier. Om du ikke tilfredsstiller disse kravene, kan du vurdere affiliate-programmet, som du kan kvalifisere deg til via prestasjonen Veien til affiliate. Du kan også lære mer om hvordan du blir større på Twitch via skaperskolen, som er en strategiguide for alt som har med Twitch å gjøre.
 

Kriterier for Twitch-partnerskap

Seere du har fått fra å være vert for andre og fra raids, repriser, premierer og forsidevisninger, teller ikke i vurderingen om partnerstatus.

Strømmere som fullfører prestasjonene for Veien til partner i prestasjonskontrollpanelet, låser opp en knapp for å søke om partnerskap, og de blir prioritert når de søker.

Vær oppmerksom på at disse prestasjonene er minstekravet vi er ute etter for potensielle partnere, og du er ikke garantert å bli partner selv om du har tilfredsstilt minstekravet.