Twitch-partnerprogram

Twitch-partnerskabsprogrammet er for de, der er dedikeret til at streame og er klar til at nå videre end affiliate. Twitch-partnere er skabere, der streamer forskellige typer indhold, lige fra spil, musik, talkshows, kunst til alt muligt andet, man kan forestille sig. Hvis du elsker at dele det, du laver, med et live-fællesskab, og du har opbygget et betragteligt publikum på Twitch eller andre tjenester, vil vi gerne høre fra dig! Hvis du vil læse mere om, hvordan du får en større kanal på Twitch, skal du besøge Twitchs skaberskole.
 

Som Twitch-partner får du adgang til følgende fordele:
 

Indtægtsgenerering:

 • Kanalabonnementer og -humørikoner: Twitch-partnere kan tjene penge ved at tage imod abonnementer fra deres seere. Abonnementsmulighederne er: 4,99 $, 9,99 $, 24,99 $ eller det gratis Twitch Prime-abonnement. Partnere kan også låse op for op til 50 kanalhumørikoner.
 • Bits: Bits er en virtuel vare, som seerne kan bruge til at sende cheer-beskeder på din kanal uden at forlade Twitch, hvilket støtter dig. Twitch giver de deltagende partnere en del af de indtægter, Twitch får fra bits, svarende til 1 cent pr. bit, der bruges til cheers. Som partner kan du også tilpasse dine cheer-ikoner og bit-badges. 
 • Reklamer: Partnere får en del af indtægterne fra reklamer, der bliver afspillet på deres kanal. Partnere kan bestemme længden og frekvensen af reklamerne i løbet af en stream via deres kontrolpanel

 

Særlige funktioner, der hjælper din kanal med at blive større:

 • Kanaltilpasning:
 • VOD-funktioner
  • Udvidet VOD-lagring: Partner får opbevaret VOD'er i 60 dage over for kun 14 dage for affiliates.
  • Genudsendelser og premierer: Genudsend tidligere indhold, og vis nye videoer til dit publikum.
 • Prioritetssupport - Twitch-partnere har adgang til et dedikeret supporthold. Besøg partnerhjælp, mens du er logget ind på din partnerkonto, så bør du få et svar fra partner-hjælpeholdet indenfor 1-2 hverdage.
 • Hold - Twitch-partnere kan oprette deres eget stream-hold ved at anmode om det gennem partnerhjælp.
 • Adgang til muligheder kun for partnere: Partnere kommer i betragtning til særlige kampagnemuligheder som partner-spotlight, personlige møder, partnerpaneler, streamer-zoner og meget mere. 
 • Video-konvertering: Partner kommer forrest i køen til kvalitetsmuligheder for deres kanal. Kvalitetsmuligheder lader seerne justere kvaliteten på en udsendelse, så de får den bedste oplevelse. Mens ikke-partnerkanaler får konverteringer baseret på den tilgængelige kapacitet, så er partnerer garanteret konvertering af alle deres udsendelser.
 • Udsendelsesforsinkelse: Partnere kan forsinke deres udsendelse med op til 15 minutter for at sikre sig mod snyd i forhold til kompetitivt spil.

 

Hvem er kvalificeret?

Vi leder efter partnere, der kan fungere som forbilleder for fællesskabet og lever op til følgende kriterier. Hvis du ikke opfylder kvalifikationerne, kan du overveje affiliate-programmet, som du kan blive en del af gennem vejen til affiliate-bedriften. Du kan også få mere at vide om, hvordan du vokser på Twitch via vores skaberskole, din vejledning til alt, der har med Twitch at gøre.
 

Kriterier for Twitch-partnerskaber

Bemærk venligst, at seere fra værtskaber, rads, genudsendelser, premierer og forside-fremhævninger ikke tæller med i partnerskabsprocessen.

Streamere, der gennemfører vejen til partner-bedriften på dit bedriftskontrolpanel, låser op for en knap, der kan ansøge om partnerskab, og de bliver prioriteret, når ansøgningerne skal gennemgås.

Bemærk venligst, at vejen til partner-bedriften opremser minimumskriterierne, vi efterspørger hos potentielle partnere, og at du ikke er garanteret partnerskab, selvom du opfylder dem.