A Twitch partnerprogramja

A Twitch partnerprogramja azoknak szól, akik elkötelezettek a közvetítéssel kapcsolatban, és készen állnak arra, hogy az érdekelti státusznál magasabb szintre lépjenek. A Twitch-partnerek olyan tartalomkészítők, akik színes tartalmat közvetítenek a játékokról, zenéről vagy művészetekről, talk show-kat tartanak, vagy bármi mást alkotnak. Ha szenvedélyesen szereted, amit csinálsz, és szeretnéd ezt élőben a közösséggel is megosztani, esetleg rendelkezel már nagyobb közösséggel a Twitch-en vagy más platformon, szeretnénk hallani felőled! Ha szeretnél többet megtudni arról, hogyan növelheted Twitch-csatornád népszerűségét, keresd fel a Twitch Alkotótáborát.
 

Twitch-partnerként a következő előnyökhöz férhetsz hozzá:
 

Bevételszerzés:

 • Csatornafeliratkozások és hangulatjelek: A Twitch-partnerek bevételre tehetnek szert nézőik feliratkozásain keresztül. A nézők a következő lehetőségek közül választhatnak: 4,99; 9,99 vagy 24,99 USD értékű feliratkozás, illetve a Twitch Prime ingyenes feliratkozása. A partnerek akár 50 csatorna-hangulatjelet is feloldhatnak.
 • Bitek: A bitek virtuális termékek, amelyek megvásárlásával nézőid szurkolhatnak a csatornádon, így a Twitch elhagyása nélkül támogathatnak. Emellett a funkciót használó partnerek számára a Twitch a szurkoláshoz felhasznált bitek árából bitenként 1 cent részesedést kínál. Partnerként személyre szabhatod Cheermote-jaidat és bitjelvényeidet.  
 • Hirdetések: A partnerek a csatornájukon lejátszott hirdetésekből bevételi részesedésre tehetnek szert. A partnereink az irányítópultjukon állíthatják be a közvetítés közben megjelenő hirdetések hosszát és gyakoriságát.  

 

Speciális funkciók csatornád népszerűségének növelésére:

 • Csatorna testreszabása:
 • A korlátlanul megtekinthető videók funkciói
  • Meghosszabbított videótárolás: A partnerek videóit 60 napig tároljuk, míg az érdekeltek esetében csak 14 napig.
  • Újrajátszások és Premierek: Újból közvetítheted korábbi tartalmadat, illetve új videókkal nyűgözheted le közönségedet.
 • Kiemelt ügyfélszolgálat – A Twitch-partnereket külön ügyféltámogatási csoport szolgálja ki. Partneri fiókodba bejelentkezve keresd fel a Partner-ügyfélszolgálatot, így munkatársaink 1–2 munkanap alatt válaszolnak az üzenetedre.
 • Csoportok – A Twitch partnerei létrehozhatják saját közvetítői csoportjukat, ha kérelmet nyújtanak be a Partner-ügyfélszolgálathoz.
 • Hozzáférés a csak partnereknek szóló lehetőségekhez: A partnerek többek között olyan különleges promóciós lehetőségekkel élhetnek, mint a Partnerfókusz, a közönségtalálkozók, a partnerpanelek és a közvetítői zónák.  
 • Videótranszkódok: A partnerek bármikor elérhetik a csatornájuk minőségi beállításait. A minőségi beállítások segítségével a közönség tagjai a legjobb nézői élmény érdekében módosíthatják a közvetítés minőségét. A partnerek minden közvetítés esetében garantáltan hozzáférhetnek a transzkódokhoz, a nem partneri csatornák viszont csak a kapacitás függvényében szerezhetnek hozzáférést.
 • Közvetítés késleltetése: A közvetítést a versenyek tisztasága érdekében akár 15 perccel is késleltethetik a partnerek.

 

Ki vehet részt?

Olyan partnereket keresünk, akik példát mutatnak a közösségnek, és megfelelnek az alábbi feltételeknek. Amennyiben ezeknek a feltételeknek jelenleg nem felelsz meg, fontold meg az érdekeltségi programot, amelyet az Út az Érdekelt státuszhoz eredmény feloldásával érhetsz el. Az Alkotótáborban a Twitch összefoglaló stratégiai útmutatójában többet is megtudhatsz arról, hogy hogyan növelheted népszerűségedet a Twitch-en.
 

A Twitch partnerprogramjában való részvétel feltételei

A hosztolásokból, raidekből, újrajátszásokból, premierekből és főoldali kiemelésekből származó nézők nem számítanak bele a partneri státuszhoz szükséges nézőszámba.

Azok a közvetítők, akik teljesítik az Út a Partner státuszhoz eredményt az Eredményeid irányítópulton, feloldanak egy partneri jelentkezés gombot, és elsőbbségi elbírálásban részesülnek.

Ne feledd, hogy az Út a Partner státuszhoz eredménylistáján a legalapvetőbb feltételek szerepelnek, amelyek alapján potenciális partnereket keresünk, de teljesítésük nem jelent garanciát a partnerré váláshoz.