Партньорска програма на Twitch

Партньорската програма на Twitch е за тези, които са ангажирани с поточното предаване и са готови да преминат на по-горното ниво от Сътрудници. Партньорите на Twitch са създатели, които стриймват различно съдържание, от игри, музика, токшоута, изкуство, до всичко, което можете да си представите. Ако обичате споделянето на това, което правите с общността на живо и сте създали значителна аудитория в Twitch или други услуги, искаме да ви чуем! Ако искате да научите още за това как да разраствате канала си в Twitch, посетете Обучителния лагер за стриймъри на Twitch.
 

Като партньор на Twitch вие ще получите достъп до следните ползи:
 

Заместване на безплатните услуги с платени:

 • Абонаменти за канала и емотикони: Партньорите на Twitch могат да печелят приходи като приемат абонаменти от своите зрители. Опциите за абонамент са: 4,99 щ.д., 9,99 щ.д., 24,99 щ.д. или безплатния абонамент Prime Gaming. Партньорите също могат да отключат до 50 емотикони за канала.
 • Битове: Битовете са виртуална стока, която зрителите могат да закупят, за да поощряват във вашия канал. Това им позволява да ви подкрепят, без да напускат Twitch. Twitch предоставя на участващите партньори дял от приходите, които Twitch получава от битове, равняващ се на 1 цент за бит, който е използван за тяхното поощряване. Като партньор вие също получавате възможността да персонализирате вашите поощрителни емотикони и бит значки.  
 • Реклами: Партньорите получават дял от печалбата, генерирана от всякакви реклами, излъчени в канала им. Партньорите могат да определят продължителността и честотата на рекламите по време на излъчване на видеото през своите контролни табла.  

Специални функции, които помагат за разрастване на канала ви:

 • Персонализиране на канала:
 • Функции на видео по заявка (VOD)
  • Удължено съхранение на видео по заявка: Видеата по заявка на партньорите ще се съхраняват за 60 дни, а не сами 14 дни, както на сътрудниците.
  • Видео повторения и Премиери: Излъчете повторно минало съдържание и се похвалете с нови видеозаписи на аудиторията си.
 • Приоритетна поддръжка – Партньорите на Twitch имат достъп до специален екип по поддръжка. Посетете Помощ за партньори докато сте влезли в партньорския си профил и трябва да получите отговор от екипа на „Помощ за партньори“ до 1 – 2 работни дни.
 • Отбори – Партньорите на Twitch могат да създадат собствен отбор за стрийминг като го заявят през „Помощ за партньори“.
 • Достъп до възможности само за партньори: Партньорите ще бъдат взети предвид за специални промоционални възможности като Фокус на партньори, възможности за запознанства, Партньорски панели, Зони за поточно предаване и други.  
 • Видео транскодове: Партньорите винаги имат приоритетен достъп до опциите за качество на видеосигнала за своя канал. Опциите за качество позволяват на зрителите да настройват качеството, на което гледат излъчването за най-добро изживяване. Докато канали, които не са партньори, получават транскодове на базата на свободния капацитет, партньорите имат гарантирани транскодове за всички техни излъчвания.
 • Забавяне на излъчването: Партньорите могат да забавят своето излъчване с до 15 минути, за да гарантирате справедливост по време на съревнователна игра.

Кой отговаря на изискванията?

Търсим Партньори, които могат да действат като модели за подражание за общността и отговарят на следващите критерии. Ако към момента не отговаряте на изискванията, можете да помислите за програмата за Сътрудници, която се постига чрез Път към Сътрудническо постижение. Можете също така да научите как да се развиете допълнително в Twitch чрез Обучителния лагер за стриймъри – справочното ръководство за всичко в Twitch.
 

Критерии за партньорства в Twitch

Please note that viewership from hosts, raids, Reruns, Premieres, Front Page spotlight, and Subscriber Streams does not count towards Partnership consideration.

Стриймърите, които изпълнят Пътя към Партньорско постижение във вашето таблото на постиженията, ще отключат бутон, чрез който да кандидатстват за партньорство, като техните заявления ще бъдат разгледани приоритетно.

Моля, имайте предвид, че тези постижения посочват минималните критерии, които търсим в потенциалните си партньори, и реализирането им не гарантира партньорство.