Μην μένεις θεατής, μπες στη δράση

Καλωσόρισες στο Twitch. Είμαστε μια παγκόσμια κοινότητα που αποτελείται από εκατομμύρια μέλη που ενώνουν τις δυνάμεις τους καθημερινά για να δημιουργήσουν το δικό τους ψυχαγωγικό περιεχόμενο: μοναδικές, ζωντανές, απρόβλεπτες, ανεπανάληπτες εμπειρίες που δημιουργούνται από τις μαγικές αλληλεπιδράσεις πολλών ατόμων. Με ενσωματωμένη συνομιλία σε κάθε ροή, στο Twitch δεν είσαι απλός θεατής, αλλά συμμετέχεις στη δράση.

Μετάδοση στο Twitch

κάρτα annemunition
κάρτα futureman
κάρτα manvsgame
κάρτα annemunition
κάρτα futureman
κάρτα manvsgame

Μετάδοση στο Twitch

Δημιουργία Κοινότητας

Χάρη στα εργαλεία ανακάλυψης που βοηθούν τους θεατές να βρουν το περιεχόμενό σου, όλοι ξέρουν πού να βρουν το κανάλι σου για να συμμετέχουν στο δικό σου ταξίδι.

Ανάπτυξη μέσω συνεργασίας

Δεν χρειάζεται να προσπαθεί ο καθένας μόνος του! Οι streamer και οι θεατές συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα κανάλι και μια κουλτούρα ακριβώς όπως τα θέλουν.

Επιβραβεύσου για το πάθος σου

Το Twitch σε βοηθάει να κερδίσεις χρήματα ως streamer, ακόμα και αν μόλις ξεκίνησες, μέσω του Προγράμματος Συνεργαζόμενου μέλους.

Ξεκίνα
Ξεκίνα

Τρόπος παρακολούθησης στο Twitch

Αλληλεπίδραση

Είτε θέλεις να γεμίσεις τη συνομιλία με τα σχόλιά σου σε πραγματικό χρόνο, είτε απλώς να αράξεις και να παρακολουθείς, μπορείς να το κάνεις.

Εξερεύνησε

Υπάρχουν τρόποι να βρεις αυτό ακριβώς που ψάχνεις ή ίσως να ανακαλύψεις κάτι που δεν ήξερες καν ότι αναζητάς.

Συνεισφορά

Όταν παρακολουθείς, συνομιλείς, αποκτάς συνδρομές, στέλνεις επευφημίες με Bit και πολλά άλλα, βοηθάς τους αγαπημένους σου streamer να επιβραβευτούν και να νιώσουν αναγνώριση και θαυμασμό.

Ξεκίνα Ξεκίνα