Se ikke bare på – vær med!

Velkommen til et fællesskab, hvor millioner af mennesker og tusindvis af interesser støder sammen i smukke eksplosioner af computerspil, popkultur og samtale. Der er chat i alle streams, så du ser ikke bare på – du er en del af showet. Fra maratonvisninger af klassiske tv-serier til e-sport-turneringer – hvis du kan forestille dig det, bliver det formentlig sendt live på Twitch lige nu.

Stream på Twitch

kort annemunition
kort futureman
kort manvsgame
kort annemunition
kort futureman
kort manvsgame

Stream på Twitch

Opret fællesskab

Med opdagelsesværktøjer, der hjælper seere med at finde dit indhold, ved alle, hvor de kan finde din kanal og være med på din rejse.

Bliv store sammen

Du behøver ikke at gøre det alene! Streamere og seere arbejder sammen om at skabe en kanal og en kultur, som er præcis, som I gerne vil have den til at være.

Din passion, belønnet

Twitch hjælper dig med at tjene penge på at streame, også selvom du lige er startet op, via vores Affiliate-program.

Kom godt i gang
Kom godt i gang

Sådan ser du på Twitch

Interagér

Uanset om du vil fylde chatten med dine egne direkte kommentarer eller bare læne dig tilbage og se på, er det helt i orden.

Udforsk

Vi kan hjælpe dig med at finde præcis det, du leder efter, eller måske lade dig opdage noget, du ikke vidste, du havde brug for.

Bidrag

Ved at se på, chatte, abonnere og juble med bits med mere, hjælper du dine yndlingsstreamere med at få belønninger, anerkendelse og, ja, kærlighed.

Kom i gang Kom i gang