Недейте само да гледате, присъединете се

Добре дошли в Twitch. Ние сме глобална общност от милиони потребители, които всеки ден се събират заедно, за да се забавляват по свой начин: уникално, непредсказуемо, неповторимо изживяване на живо, породено от магични взаимоотношения. Благодарение на чатовете, вградени във всеки поток, не просто гледате в Twitch, а сте част от шоуто.

Поточно предаване в Twitch

card annemunition
card futureman
card manvsgame
card annemunition
card futureman
card manvsgame

Поточно предаване в Twitch

Създайте общност

Благодарение на инструментите за търсене, които помагат на зрителите да открият съдържанието ви, всички знаят къде да намерят канала ви и могат да се присъединят.

Растете заедно

Не е нужно да правите всичко сами! Поточно предаващите играчи и зрителите работят заедно да създадат канал и култура точно такива, каквито ги искате.

Страстта ви ще бъде възнаградена

Чрез програмата ни за сътрудници Twitch ви помага да печелите пари като поточно предаващ играч, дори ако тепърва започвате да стриймвате.

Първи стъпки
Първи стъпки

Гледането в Twitch

Взаимодействане

Няма значение дали искате да се включите в чата с коментари на живо, или просто да се отпуснете и да слухтите – добре е както ви харесва.

Разглеждане

Имаме начини да ви помогнем да намерите точно това, което търсите, или да откриете нещо, което дори не сте подозирали, че ви интересува.

Допринасяне

Като гледате, разговаряте, абонирате се, поощрявате с битове и така нататък, помагате на любимите си поточно предаващи играчи да получат възнаграждение, признание и, разбира се, любов.

Първи стъпки Първи стъпки