Недейте само да гледате, присъединете се

Добре дошли в общността, където милиони хора и хиляди интереси се сблъскват в прекрасна експлозия от видеоигри, поп култура и разговори. Благодарение на чатовете, вградени във всеки поток, не просто гледате в Twitch, а сте част от шоуто. Предлагаме всичко от маратони на класически телевизионни програми до шампионати по електронни спортове – каквото и да си представите вероятно вече се излъчва в Twitch.

Поточно предаване в Twitch

card annemunition
card futureman
card manvsgame
card annemunition
card futureman
card manvsgame

Поточно предаване в Twitch

Създайте общност

Благодарение на инструментите за търсене, които помагат на зрителите да открият съдържанието ви, всички знаят къде да намерят канала ви и могат да се присъединят.

Растете заедно

Не е нужно да правите всичко сами! Поточно предаващите играчи и зрителите работят заедно да създадат канал и култура точно такива, каквито ги искате.

Страстта ви ще бъде възнаградена

Чрез програмата ни за сътрудници Twitch ви помага да печелите пари като поточно предаващ играч, дори ако тепърва започвате да стриймвате.

Първи стъпки
Първи стъпки

Гледането в Twitch

Взаимодействане

Няма значение дали искате да се включите в чата с коментари на живо, или просто да се отпуснете и да слухтите – добре е както ви харесва.

Разглеждане

Имаме начини да ви помогнем да намерите точно това, което търсите, или да откриете нещо, което дори не сте подозирали, че ви интересува.

Допринасяне

Като гледате, разговаряте, абонирате се, поощрявате с битове и така нататък, помагате на любимите си поточно предаващи играчи да получат възнаграждение, признание и, разбира се, любов.

Първи стъпки Първи стъпки