Almindelige spørgsmål om retningslinjerne for fællesskabet

Hvad anser Twitch for at være hadefuld adfærd?

Hadefuld adfærd er alt indhold og alle aktiviteter, der fremmer, opfordrer til eller muliggør diskrimination, nedrakning, objektificering, chikane eller vold baseret på følgende karakteristika og er strengt forbudt:

 • Race, etnicitet eller national oprindelse
 • Religion
 • Biologisk køn, køn eller kønsidentitet
 • Seksuel orientering
 • Alder
 • Handikap eller sygdom
 • Fysiske karakteristika
 • Status som veteran

Twitch tager hensyn til en række faktorer for at fastlægge hensigten og konteksten for enhver anmeldt chikane. Du kan læse mere om Twitchs regelsæt for chikane og hadefuld adfærd i vores Få mere at vide-artikel.

Hvad skal jeg gøre, hvis folk er chikanerende eller hadefulde i min chat, mens jeg er offline eller AFK?

Vi beder streamere om at gøre deres bedste for at moderere deres chat med værktøjer som AutoMod, ved at opbygge et moderatorhold og/eller ved hjælp af de mange tredjepartsværktøjer.

Så længe du ikke ser stort på indhold eller opførsel, der overtræder retningslinjerne for fællesskabet, kan du trygt regne med, at din kanal ikke bliver straffet.

Få mere at vide i vores Sådan håndterer du chikane i chatten-hjælpeartikel.

Hvad skal jeg gøre, hvis seerne bruger elementer af min stream som tekst til tale til at chikanere, være hadefulde eller dele seksuelt indhold?

Som streamer er du ansvarlig for din streams indhold. Twitch beder dig om at gøre dit bedste for at moderere interaktive elementer i din stream, f.eks. ved at bruge et ordfilter eller en notifikationsforsinkelse, så du har en chance for at moderere indgående notifikationer. I sidste ende må du selv afgøre, hvad der er det rigtige for din stream og dit fællesskabs opførsel, når retningslinjerne for fællesskabet skal overholdes. Husk at deaktivere eller slukke midlertidigt for interaktive elementer, du ikke moderer, f.eks. tekst til tale, når du er væk fra din computer.

I hvilket omfang er jeg ansvarlig for mit fællesskab?

Indholdsskabere er rollemodeller og ledere af de fællesskaber, de skaber eller fremmer. Indholdsskabere bør overvejer konsekvenserne af deres udsagn og handlinger for deres publikum. Vi beder dig om, at du gør en ærlig indsats for at slå ned på alle i dit fællesskab, der forsøger at chikanere.

Twitch bør ikke bruges til at opildne til, opfordre til eller facilitere eller organisere hadefuld adfærd eller chikane, uanset om det finder sted på Twitch eller uden for Twitch. Vi vil suspendere fællesskaber, organisationer og individer, der gør dette.

Du kan få mere at vide i vores artikel om Hadefuld adfærd og chikane.

Hvorfor moderer Twitch opførsel andre steder end på Twitch?

Vi er klar over, at chikane mod medlemmer af Twitchs fællesskab sommetider starter andre steder end på Twitch. Vores ønske om at moderere chikane andre steder end på Twitch udspringer af vores tro på, at hvis vi ser bort fra adfærd, som vi med sikkerhed kan knytte til en Twitch-konto, bryder vi et af vores vigtigste principper: At alle Twitch-brugere kan være sig selv på en komplet og autentisk måde på Twitch uden at frygte for chikane.

Hvordan modererer Twitch adfærd andre steder end på Twitch?

Rapporter om chikane skal indeholde links til beviser.

Moderatorholdet griber kun ind, hvis:

 • Vi kan bekræfte de links, vi modtager.
 • Indholdet kan knyttes direkte til den rapporterede Twitch-bruger.
 • Målet for chikanen er en anden Twitch-bruger, en gruppe af Twitch-brugere eller Twitchs ansatte.
 • Moderatorholdet vurderer, om adfærden overtræder vores regler.

Twitch overvåger ikke aktivt andre hjemmesider eller tjenester for overtrædelser af vores retningslinjer for fællesskabet, og vi reagerer heller ikke på aktiviteter andre steder end Twitch fra før 5. marts 2018.

Få mere at vide om vores regler for hadefuld adfærd eller chikane.

Hvilken påklædning er passende, når jeg streamer?

Når man tænker på, hvor mange forskellige ting, der bliver streamet, så ville det være urimeligt restriktivt at lave en eksplicit regel for påklædning. Streaming er en offentlig aktivitet, som når ud til mange aldersgrupper og kulturer, og derfor forbyder vi nøgenhed og seksuel adfærd. Når vi vurderer rapporter om seksuel adfærd, er påklædning kun en af de faktorer, vi bruger.

Vi anbefaler, at streamere har noget tøj på, som ville være passende i offentlighed for sammenhængen, stedet og den aktivitet, de streamer. For eksempel er træningstøj passende til en fitness-stream, og en badedragt ville være passende for en stream fra en offentlig strand.

Få mere at vide om retningslinjerne for Nøgenhed og påklædning.

Jeg er kunstner, og jeg vil male et nøgenportræt uden seksuelt sigte. Kan jeg streame, at jeg tegner en nøgen model?

Da vi endnu ikke har tilstrækkeligt med værktøjer, der kan hjælpe seere med at begrænse deres eksponering for nøgenhed og voksenindhold, er nøgenhed i kunstnerisk og pædagogisk øjemed ikke tilladt. Vi arbejder på værktøjer, der kan gøre det muligt i fremtiden.

Hvad med aktiviteter som bodypaint og dans?

Bodypaint, dans og andre kreative aktiviteter, der ikke overtræder vores regler, er velkomne på Twitch. Hvis noget bliver kaldt seksuelt ladet, medregner vi også konteksten og intentionen med indholdet, når vi afgør, om det overtræder vores regler.

Få mere at vide om vores regler for Seksuelt ladet indhold.

Hvad er reglen for retroaktiv håndhævelse af reglerne for indhold på Twitch, der er lavet før 5. marts 2018? Skal jeg slette alting?

Fra den 5. marts 2018 bliver alt indhold på siden underlagt de nye regler. Vi regner med, at streamere vil gøre deres bedste for at fjerne hadefuldt, chikanerende og seksuelt ladet indhold fra deres kanal.

Hvis indhold fra før de nye regler bliver rapporteret, fjerner vi det uden at suspendere streameren, med mindre der er tale om særligt grove overtrædelser. Du kan få mere at vide om, hvordan du gennemgår og sletter enkelte klip og videoer i deres respektive artikler på help.twitch.tv: "Sådan administrerer du klip og videoer".

Er det nødvendigt, at jeg er målet for en hadefuld kommentar eller chikane, for at jeg kan anmelde en bruger?

Nej. Nogle gange er målet for denne type adfærd ikke klar over chikanen, mens den udspiller sig, eller er ikke i stand til at indsende en anmeldelse. Nogle gange er hadefulde kommentarer ikke rettet mod en bestemt person, men i stedet mod grupper af personer. Uanset hvor involveret du selv er, er hadefuld adfærd og chikane en overtrædelse af Retningslinjerne for fællesskabet og kan anmeldes, når det finder sted.

Er jeg nødt til at kommunikere, at en adfærd er uønsket, før denne adfærd bliver betragtet som chikane, og før jeg kan anmelde brugeren?

Nej, men i nogle sammenhænge er indhold eller aktiviteter, der tilsyneladende er chikane, ikke tilsigtet og vil ophøre, når brugeren oplyses om, at adfærden chikanerer andre. Du kan også beslutte, at nogle typer af chikane er så alvorlige, at de bør anmeldes, før det kommunikeres, at de er uønskede. Hvis du føler, at det er trygt og passende at gøre, anbefaler vi, at du klart kommunikerer, at adfærden er uønsket. Hvis den uønskede adfærd fortsætter, anbefaler vi, at du anmelder brugeren og overvejer andre muligheder for at håndtere situationen som at blokere brugerens konto eller udelukke dem fra chatten.

Jeg viste ved et uheld indhold, der var seksuelt eksplicit. Vil min konto blive suspenderet?

Som ejer af din konto er det alene dit ansvar at sikre, at alt, der deles på kontoen, overholder Twitchs servicevilkår (ToS) og retningslinjer for fællesskabet (CG). Hvis du ikke er sikker på, om et link, foto, video eller andet indhold i din udsendelse, overtræder disse, anbefaler vi, at du gennemgår det privat, inden du offentliggør det i din udsendelse. Indhold, der overtræder ToS eller CG, kan, uanset om det er tilsigtet eller ej, blive anmeldt, og vores moderatorer kan tage passende forholdsregler såsom fjernelse af indholdet eller suspendering af din konto. Grundet karakteren af liveindhold forventer vi, at du tager passende hensyn, da selv en enkelt hændelse kan føre til straf.

Hvorfor er der ikke specifikke regler om, hvilken påklædning der er tilladt og forbudt på Twitch?

Indhold på Twitch bliver stadigt mere varieret, og derfor stiger behovet også for at opdatere retningslinjerne for acceptabel påklædning. For eksempel er acceptabel påklædning i en udsendelse fra stranden eller træningscentret ikke nødvendigvis accepttabel i en udsendelse om madlavning eller spil. For at hjælpe indholdsskabere med at overholde Retningslinjer for fællesskabet i overensstemmelse med forventet opførsel i den virkelige verden har vi opdateret vores politikker, så de afspejler, at vi under moderation af indhold ikke blot vurderer selve påklædningen, men også den kontekst, som påklædningen bæres i, samt streamerens hensigt. Husk, at seksuelt eksplicit eller ladet indhold såsom nøgenhed, der blotter eller fokuserer på kønsorganer, baller eller brystvorter, samt seksuelt ladet tøj er forbudt.

Hvad med abonnent-humørikoner?

Ud over Twitchs servicevilkår og Retningslinjer for fællesskabet er alle humørikoner underlagt yderligere politikker, der er fremlagt i vejledning til abonnent-humørikoner. Husk, at abonnent-humørikoner ikke kun kan anvendes eller findes på deres respektive partner- eller affiliate-kanaler. Abonnent-humørikoner kan også bruges globalt på alle Twitch-tjenester, så disse retningslinjer kan være mere restriktive. Læs sektionen Retningslinjer for humørikoner for at sikre, at du forstår alle retningslinjerne, der fastsætter, hvad der er og ikke er tilladt, hvad angår humørikoner.