Muziek op Twitch

Twitch laat muzikanten in contact komen met hun meest gepassioneerde fans, community's opbouwen en hun kunst delen met een miljoenenpubliek. We doen er alles aan om muzikanten te helpen succesvol te zijn op Twitch; we hebben een kort overzicht gemaakt van wat je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Intro to Music on Twitch
Inleiding tot muziek op Twitch

Of je nu een producer, singer/songwriter of instrumentale artiest bent, Twitch biedt je een podium waar je je creaties met miljoenen kijkers kunt delen. Begin hier om de beginselen te leren.

Nogmaals lezen
Nu bekijken
Building your Business
Je bedrijf opbouwen

Of je nu een gevestigde artiest bent of nog maar net aan je avontuur begint, Twitch kan je helpen om nieuwe luisteraars te bereiken, nieuwe kansen te genereren en je fans nieuwe manieren te bieden om je rechtstreeks te steunen.

Nogmaals lezen
Nu bekijken
Communities For Musicians
Community's voor muzikanten

Op Twitch is een live optreden nog maar het begin. Hier kunnen je fans chatten, communiceren en een betekenisvolle, langdurige community vormen rond jouw muziek

Nogmaals lezen
Nu bekijken
Creating a Unique Stream
Een unieke stream creëren

Vraag je je af hoe je de sprong kunt maken van een getalenteerde artiest naar een streamer die je gezien moet hebben? Hier zijn enkele korte tips van een aantal van de beste muziektalenten op Twitch.

Nogmaals lezen
Nu bekijken
Your Music Streaming Setup
Je muziekstreamingconfiguratie

Muzikanten op Twitch streamen met allerlei soorten apparatuur, van een enkele microfoon tot een volledige thuisstudio. We hebben enkele van de beste muziekcreators op Twitch om advies gevraagd over hoe je voor jouw geluid de juiste configuratie creëert.

Nogmaals lezen
Nu bekijken
Guide: Quick Start
Gids: Snel aan de slag

Zelfs als je nog niet bekend bent met streamen of niet over de beste apparatuur beschikt, kun je alsnog binnen luttele minuten live gaan vanaf een mobiele telefoon, Mac of Windows-pc. Je kunt het.

Nogmaals lezen
Nu bekijken
Guide: Hardware Basics For Musicians
Gids: Hardwarebeginselen voor muzikanten

Muziek streamen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Hier zijn een paar eenvoudige hardwaretips om je te helpen bij het opzetten van je eerste installatie voor het streamen van muziek.

Nogmaals lezen
Nu bekijken
Guide: Broadcasting Software
Gids: Streaming-software

Via een browser of mobiele telefoon kun je snel live gaan, maar als je een fantastisch uitziende en vergaand aangepaste stream wilt opzetten, heb je daar speciale streaming-software voor nodig. Laten we een paar geweldige opties doornemen.

Nogmaals lezen
Nu bekijken