Ga live

Van hardware tot accessoires tot de daadwerkelijke locatie van je streaming-opstelling, er is zoveel om rekening mee te houden als je begint met streamen. In deze categorie beginnen we bij de basis en helpen je op weg met de opstelling die het beste bij je past.

Quick Start Guide to Streaming on Twitch
Snelstartgids voor streamen op Twitch

Stream je kunst, muziek, gameplay of de beste sportactie in slechts een paar eenvoudige stappen.

Nogmaals lezen
Nu bekijken
Introduction to Streaming Set Ups
Inleiding tot streaming-set-ups

Er is zoveel om rekening mee te houden als je je eerste stream begint. Alleen al het technische aspect kan overweldigend lijken. Het gaat niet alleen om de hardware die je nodig hebt om te gamen, maar ook alle andere noodzakelijke componenten en accessoires om je stream live te krijgen op Twitch.

Nogmaals lezen
Nu bekijken
Hardware Recommendations
Aanbevolen hardware

Het kiezen van de juiste hardware om te streamen kan overweldigend lijken. Daarom hebben we een lijst met aanbevolen hardware en materialen opgesteld om je op weg te helpen.

Nogmaals lezen
Nu bekijken
Broadcast Recommendations
Aanbevelingen voor streaming

Als je eenmaal hebt besloten om met streamen te beginnen en je alle hardware en accessoires hebt verzameld om aan de slag te kunnen, is het eenvoudig om live te gaan met een goed uitziende (en klinkende) stream.

Nogmaals lezen
Nu bekijken
Moderation and Safety
Moderatie en veiligheid

De veiligheid van je community is een verantwoordelijkheid die we serieus nemen. Laten we samenwerken om ervoor te zorgen dat iedereen een positieve ervaring heeft op Twitch.

Nogmaals lezen
Nu bekijken
Sidecasting Sports on Twitch
Het sidecasten van sport op Twitch

Over de hele wereld wenden sportfans zich tot Twitch om hun epische overwinningen te streamen en te praten over hun favoriete teams.

Nogmaals lezen
Nu bekijken
Streaming from your PlayStation 5 on Twitch
Streamen vanaf je PlayStation 5 op Twitch

De onderstaande gids laat je zien hoe je een Twitch-account instelt en hoe je je Twitch-instellingen aanpast om te streamen op Twitch vanaf je PS5.

Nogmaals lezen
Nu bekijken
Streaming from your Xbox Series X or S on Twitch
Streamen vanaf je Xbox Series X of S op Twitch

Hoewel veel streamers ervoor kiezen om te beginnen met streamen met een laptop of computer, is het goede nieuws dat de meeste gamers alle benodigdheden al in huis hebben om te beginnen met streamen.

Nogmaals lezen
Nu bekijken
Set Ups for Creatives
Set-ups voor creatievelingen

Twitch is een fantastische plek om allerlei uiteenlopende soorten van unieke content online te krijgen, inclusief muzikanten, chef-koks, artiesten en fitness.

Nogmaals lezen
Nu bekijken
Stream Using Your Xbox or Playstation
Streamen met je Xbox of Playstation

Hoewel veel streamers ervoor kiezen om te beginnen met streamen met een laptop of computer, is het goede nieuws dat de meeste gamers alles al in huis hebben wat ze nodig hebben om te beginnen met streamen. Als je een PlayStation of Xbox van de huidige generatie hebt, kun je in een paar eenvoudige stappen een uitzending starten op Twitch.

Nogmaals lezen
Nu bekijken