Je community opbouwen

Twitch is niets zonder zijn community. Hier leer je hoe je je eigen community definieert en opbouwt. Krijg tips van insiders over hoe je je publiek beter kunt begrijpen, hoe je met andere streamers kunt netwerken en hoe je je fans erbij kunt betrekken, zodat ze altijd terugkomen.

Getting to Know Your Audience
Je publiek leren kennen

Wie houdt er niet van een goed gesprek? Krijg tips over hoe je iedereen in de chat actief houdt en erkent.

Nogmaals lezen
Nu bekijken
Mix it up
Wissel het af

Lees hoe je verbonden blijft met je community als je besluit het roer om te gooien of een pauze te nemen. Heb je al eens een co-stream gedaan?

Nogmaals lezen
Nu bekijken
Say
Zeg "Hallo" tegen de buren

Netwerken met andere creators op Twitch is een geweldige manier om je community te laten groeien. We hebben zelfs tools gebouwd om je op weg te helpen.

Nogmaals lezen
Nu bekijken
Alerts
Notificaties

Een van de gemakkelijkste manieren voor streamers om de bijdragen van hun kijkers te erkennen, is door notificaties in te schakelen.

Nogmaals lezen
Nu bekijken
Charity Fundraising on Twitch
Fondsenwerving voor goede doelen op Twitch

Bij Twitch staat de community aan de basis van alles wat we doen. Of het nu ter ondersteuning van actuele culturele gebeurtenissen is, als noodhulp voor nationale noodsituaties of om geld te verstrekken voor lopende gemeenschapsbehoeften, de Twitch-community heeft aangetoond een grote kracht voor het goede te zijn die financiële steun verleent aan non-profitorganisaties

Nogmaals lezen
Nu bekijken
Making your Twitch Channel More Accessible
Je Twitch-kanaal toegankelijker maken

Op Twitch moet je content toegankelijk zijn voor alle leden van je community, inclusief degenen met een handicap. Dit omvat het bijwerken van het 'Over'-gedeelte van je kanaal en het gebruik van gesloten bijschriften, naast het maken van overwegingen binnen de content die je maakt, zoals het inschakelen van ondertiteling in gameplay.

Nogmaals lezen
Nu bekijken
Rewarding Viewers
Kijkers belonen

Als ze eenmaal een community van reguliere kijkers hebben opgebouwd, willen veel streamers naast notificaties ook reguliere elementen inbouwen in hun stream, die fungeren als een 'dankjewel' aan hun community. Er zijn tal van manieren waarop je iets terug kunt doen, van geïntegreerde Twitch-producten tot creatieve online en persoonlijke speciale evenementen. Zo zorg je ervoor dat je kijkers en abonnees zich gewaardeerd voelen en terug blijven komen.

Nogmaals lezen
Nu bekijken
Choosing To Grow: Introduction
Choosing To Grow: Introduction

Helping new viewers to find your channel is something every creator strives for in their content creation journey. Whether you aim to stream full-time as a career or part-time as a hobby, growth will likely be a key factor in your journey

Nogmaals lezen
Nu bekijken