Twitch for begyndere

Twitch for begyndere

Twitch er mere end en live-streamingtjeneste. Det er et sted, hvor skabere som dig kan dele de ting, I elsker, med et fællesskab bestående af flere millioner og også skabe en niche af internettet, du kan kalde din helt egen. Twitch er stedet, hvor din stemme kan høres live, og det kan dit publikum også. Indholdet på denne side er designet til at hjælpe dig med at vokse som skaber, udvikle et fællesskab og tjene penge på at lave det, du elsker.

Så lad os starte med det grundlæggende. Hvad er en indholdsskaber?

Alle, der skaber indhold på Twitch, anses som en indholdsskaber og bidrager til det større Twitch-fællesskab. Skabere som dig har chancen for at få et større fællesskab, nå et publikum og tilmed tjene penge på at dele dine interesser med verden.

I takt med at du vokser som streamer, leverer Twitch nye funktioner, belønninger og metoder til indtægtsgenerering for din kanal. Når du når et niveau, er det op til dig, hvilke af de oplåste funktioner, du vil benytte dig af. Herunder kan du se, hvordan du gør fremskridt fra streamer til affiliate til partner.

Hvad er de forskellige niveauer for streaming?

Streamer

Alle kan streame, men hvis du er under 18 år, skal du have tilladelse fra en forælder eller værge, før du sender live. Så snart, du begynder at streame, får du adgang til en masse fede funktioner på Twitch, såsom chat, muligheden for at seere kan følge din kanal og analyser på dit kontrolpanel. Du kan også begynde at arbejde på at blive affiliate. Med bedrifter kan du følge din fremgang, og når du opfylder kravene, får du et link på dit kontrolpanel, der inviterer dig til at påbegynde indkøringen som affiliate.

Affiliate

Når du når affiliate-niveau får du endnu flere skønne redskaber til rådighed, inklusive en abonnementsknap, der lader dine fans støtte dig, og et brugerdefineret humørikon. For mange streamere er målet at blive affiliate. For andre er det et skridt på vejen til partnerstatus. Hvis det er det, du går efter, kan bedrifter endnu engang hjælpe dig med at holde styr på dine fremskridt og lade dig ansøge om partnerskab, når du har nået bestemte milepæle.

Partner

For enden af affiliate-regnbuen venter en invitation til at ansøge om at blive Twitch-partner. Den er ikke let at nå, men med partnerskabet følger endnu flere fordele, inklusive endnu flere indtægtsmuligheder og prioriteret support.

Krav Affiliate Partner*
Timer streamet (seneste 30 dage) 8
timer
25
timer
Unikke dage streamet (seneste 30 dage) 7
dage
12
dage
Gennemsnitligt antal seere per stream 3
seere
75+
seere
Følgere opnået 50+
følgere
-

"Du er ikke garanteret partnerstatus, bare fordi du lever op til kravene. Når du gør det, kan du udfylde og indsende en partneransøgningsformular via dit kontrolpanel.

Oplåste funktioner

  Streamer Affiliate Partner
Følger      
Chat      
Abonnementer      
Humørikonpladser   Mange
Reklameindtjening      
Tilpassede cheer-ikoner      
Abonnentbadges   Mange
Bekræftet-badge      

Er du ikke helt sikker på, hvad alle disse funktioner er? Bare rolig! Vi dækker dem mere indgående senere. Herunder kan du se nogle hurtige beskrivelser, så du får overblikket:

Følger

Seere, der finder din kanal, kan "følge" din konto. Afhængigt af deres notifikationsindstillinger kan følgere kan få at vide, hvornår du går online.

Chat

Alle Twitch-kanaler har som udgangspunkt et chatrum (men du kan deaktivere dit, hvis du ønsker det). Chat giver seerne en let måde at kommunikere med dig på i realtid, hvor de også kan gå bananas i memer, bruge humørikoner og sende cheer.

Abonnementer

Når du får status som affiliate, kan seere "abonnere" på din kanal til en bestemt månedspris. Det giver dem ekstra fordele, som fastsættes af dig. Det vender vi tilbage til lidt senere.

Humørikoner

Ud over det store bibliotek af globale humørikoner, der kan bruges på Twitch, kan affiliates og partnere også oprette tilpassede humørikoner, som deres fællesskab kan låse op og bruge.

Reklameindtjening

Partnere og affiliates får også indtægter ved at vise reklamer på deres kanal.

Tilpassede cheer-ikoner

Cheer-ikoner er animerede humørikoner, som seere kan bruge i chatten til at sende cheers med bits (mere om dem senere).

Abonnentbadges

Din kanals abonnenter kan bruge en tilpasset chatbadge til at vise, at de er fans.

Bekræftet-badge

På samme måde som fx Twitters brugerverificering, kan det hurtigt fortælle alle, at du rent faktisk er den, du siger, du er.

Det lyder godt. Hvad bør jeg jeg streame?

Twitch huser en masse indhold i alt fra spil til kreative kategorier, såsom musik, kunst, mad og drikke, til friluftsliv og bare chat. Det vigtigste er at streame noget, som du brænder for, eller noget, som du ikke kan lade være med at dele med verden.

Hvis man tjekker det mest populære indhold på Twitch lige nu, vil man sikkert finde skabere, der spiller spil, laver kunst, spiller musik, laver mad, udvikler nye spil og software, tager deres seere med på eventyr i den virkelige verden og meget andet. Uanset hvad du overvejer at streame, skal du blot sikre dig, at det er tilladt ifølge vores Retningslinjer for fællesskabet .

Hvad kræver det at streame på Twitch?

Uanset hvilken platform du er mest vant til, er det let at streame eller uploade til Twitch. Uanset om du foretrækker at streame fra en pc, Mac, Xbox, Playstation eller mobiltelefon, er du kun få skridt væk fra at sende en stream med dig selv til verden. Her er nogle anbefalinger til hardware og software, som du kan bruge til at komme i gang.

GODT RÅD: Hvis du vil sikre dig, at dine seere kan finde dit stream, skal du altid huske at angive din kategori, tags og stream-titel via live-siden i dit kontrolpanel. Du kan også opfordre til større engagement med en tilpasset Sender live-notifikation!